TESSA ROMEIJN

“Interieurstyliste met een persoonlijke touch”

Het unieke karakter van een Romeijn Interieur

Een warm interieur vol stijlvolle combinaties die zorgen voor een luxueuze uitstraling. Tessa Romeijn creëert sfeervolle ruimtes die passen bij wat jij belangrijk vindt. Met persoonlijke aandacht voor de klant kijkt ze altijd naar nieuwe mogelijkheden en brengt ze lijnen, licht, kleuren en materialen op bijzondere manieren bij elkaar om tot een smaakvol eindresultaat te komen. Door extra aandacht te schenken aan de details, ademen de interieurs van Tessa Romeijn elegantie, sfeer en warmte. Een luxe plek om je helemaal thuis te voelen.

Over mij

Enthousiast, gedreven en vol passie voor mijn vak. Dat ben ik, Tessa Romeijn. Als interieurstyliste help ik je om je droomhuis te verwezenlijken.

 

“Mijn werk is genieten, daadkrachtig en enthousiast maak ik dolgraag de meest bijzondere, feilloze combinaties! Inspiratie krijg ik van de kleinste dingen, door mijn kinderen, door de natuur, sporten en door de juiste ontspanning. Deze energie en ideeën pas ik toe in mijn ontwerpen. Ik hou van gezelligheid en van een persoonlijke klik met mijn klanten, dit resulteert tenslotte in de mooiste, beste combinaties en eindresultaten.”

 

Romeijn interieur staat voor persoonlijke aandacht om smaakvolle ruimtes met een luxueuze uitstraling te ontwikkelen. Kleuren, materialen en accessoires worden op harmonieuze wijze met elkaar gecombineerd, zodat ze elkaar versterken en er een elegant eindresultaat wordt bereikt. In elk interieur proberen we persoonlijke items op een smaakvolle wijze te integreren, waardoor je inrichting helemaal ‘eigen’ wordt, iets wat wij heel belangrijk vinden.

 

Zoeken naar de juiste smaakvolle details, de unieke en sfeervolle woonaccessoires die je interieur af maken. In de webshop worden producten gepresenteerd die net dat beetje extra aan je interieur geven. Verzekerd willen zijn van iets authentieks? Iets bedenken en creëren wat toevoeging heeft, ook dit doet Tessa. Zij ontwerpt en stelt bepaalde accessoires zelf samen met veel zorg en aandacht, juist daardoor zijn velen producten uniek en in beperkte aantallen beschikbaar. Heb je specifieke wensen? Hartstikke leuk, neem gerust contact op en stel het voor, zo kijken jullie samen naar de mogelijkheden.

“Smaakvol, persoonlijk en uniek”

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?